en-us

Welkom bij JkRenovation BV.


Wij zijn beschikbaar voor elk soort werk als het nodig is dat de klant tevreden naar buiten gaat.Vooral plafonds en muren, maar ook schilder- en sloopwerk.In het bijzonder leveren wij diensten voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, trein- of metrostations, maar ook voor particuliere opdrachtgevers.

Over ons

Welkom bij JkRenovationBV-Aalst.be, uw betrouwbare partner voor al uw bouwbehoeften in de regio Aalst en omstreken. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten verlaagde plafonds, van brandwerende tot akoestische plafonds.

Als bouwbedrijf in Aalst zijn wij gespecialiseerd in allerlei soorten renovaties en verbouwingen. Onze focus ligt voornamelijk op het plaatsen van verlaagde plafonds, die zowel brandwerend als akoestisch kunnen zijn. Hiermee zorgen we niet alleen voor een veilige omgeving, maar ook voor een betere geluidsisolatie in uw pand. 

Lees meer

Diensten

Installatie van verlaagde plafonds

Het installeren van verlaagde plafonds zorgt voor een strak en modern uiterlijk in elke ruimte.

Scheidingswanden voor ruimteverdeling

"Scheidingswanden zijn een efficiënte en praktische oplossing voor het verdelen van ruimtes en het creëren van privacy in open kantoorruim

Brandwerende plafondsystemen

Brandwerende plafondsystemen zijn essentieel voor het voorkomen en vertragen van de verspreiding van brand en rook in gebouwen.

Voorzetwanden voor extra isolatie of decoratie

"Met voorzetwanden kun je op een efficiënte manier zorgen voor extra isolatie of decoratie in je woning."

Akoestische plafonds voor geluidsisolatie

Door het gebruik van akoestische plafonds wordt de geluidsisolatie in een ruimte aanzienlijk verbeterd.

Renovatiewerkzaamheden aan bestaande plafonds en wanden

Het renoveren van bestaande plafonds en wanden zorgt voor een frisse en vernieuwde uitstraling van de ruimte.